Lise Eğitim Sistemimiz

Bahçeşehir Koleji lise eğitiminde proje bazlı, yabancı dil eğitimi ağırlıklı, STEM odaklı eğitim anlayışını hayata geçirir. Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile lise eğitimini tamamlamaları hedeflenir. STEM Center’da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme denetiminde İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştiren Bahçeşehir Koleji öğrencileri farklı, yaratıcı ve çağdaş bireyler olarak hayata donanımlı bir şekilde başlamanın avantajını hayatları boyunca yaşar.

Liselerimiz:

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri

Bahçeşehir Koleji Anadolu Liseleri

Bahçeşehir Koleji Fen Liseleri

Fulford Academy Çift Diploma Programı

Üniversite eğitimine yurt dışında devam etmek isteyen öğrencilerimiz için Kanada, ABD ve İngiltere başta olmak üzere pek çok ülkede geçerli Ontario Secondary School diploması alma olanağı sunuyoruz.

Kanada’da 2002 yılında kurulan ve 2017 yılından bu yana Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Fulford Academy’nin Çift Diploma Programı’na katılmak isteyen öğrencilerimiz, kendilerine sağlanan %20 burs olanağıyla 2019 yazından itibaren programa katılabilecek.

2019 yazından itibaren başlayacak Kanada merkezli Fulford Academy’nin “Çift Diploma Programı” ile uluslararası öğrencilere, dünyanın önde gelen üniversitelerinde geçerli, saygın bir diploma olan Ontario Secondary School Diploması (OSSD) alma olanağı sunuluyor.

Fulford Academy’nin Çift Diploma Programı’na katılan öğrencilerimiz; 2 yaz online, 1 yaz Kanada’da bulunan Fulford Academy kampüsünde alınacak dersleri takip ederek Kanada’dan ikinci lise diplomalarını alabilecek.

Fulford Academy Çift Diploma Programı’na katılacak öğrencilerimiz için en önemli avantajlardan birinin Kanada’da birçok üniversite tarafından yalnızca Kanada’dan alınan lise diplomalarına tanınan burs olanaklarına başvurabiliyor olmaları ve Oxford dahil olmak üzere birçok İngiliz üniversitesinde akademik hazırlık yılından muaf olma olanağı bulmalarıdır.

Konuyla ilgilenen velilerimiz Nakkaştepe 50. Yıl Kampüsümüzde bulunan Global Education Center’dan, kendi kampüslerinden veya 444 51 22 numaralı çağrı merkezimizi arayarak programla ilgili ayrıntılı bilgi alabilmektedir.

Öğrenim Ücretleri:

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine %20 Burs İmkânı

1 Yaz Sınıfta, 2 Online:

$ 12,995 CDN

$ 9,740 US

2 Yaz Sınıfta, 1 Online:

$ 22,990 CDN

$ 17,235 US

3 Yaz Sınıfta:

$ 26,388 CDN

$ 19,825 US

Bahçeşehir öğrencilerine %20 burs imkânı tanınmaktadır. Fiyatlara eğitim, Kanada’da havaalanında karşılama ve konaklama masrafları dahildir. Uçak ve vize masrafları dahil değildir. Ödeme 3 taksitte (3 sene) yapılabilir.